Nieuwe tennis trainers voor T.V. De Haambrink!

30 september 2020

 

Beste tennisvrienden en leden van TV De Haambrink,

Vandaag mogen we jullie voorstellen aan onze nieuwe tennisleraren Tjeerd en Ruben. Na vele intensieve gesprekken deze zomer met potentiële tennisleraren, zijn we enorm blij met de driejarige samenwerkingsovereenkomst die we zijn aangegaan met Tjeerd en Ruben! Welkom jongens!

1. Even voorstellen

Mijn naam in Ruben Eertink, 31 jaar jong en woon samen met mijn vriendin Maaike in de wijk Kollenveld te Almelo. Vanaf mijn 8ste ben ik begonnen met tennissen. Ik speel met name wedstrijden op niveau 3/4 tijdens toernooien, FTO en competitie (in het 1ste team van ATC Veenhorst).

In 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar via de KNLTB, omdat ik graag van mijn hobby mijn werk wilde maken.Die wens is al direct vanaf 2015 werkelijkheid geworden. Ik heb in de tussentijd bij een aantal tennisclubs ervaring opgedaan. Maar ik richt mij nu volledig op T.C. de Mors en T.V. de Haambrink. Verder heb ik de hbo-opleiding HRM en de BBL opleiding 'persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen' afgerond.

Naast het vak tennisleraar ben ik al een aantal jaren deeltijd werkzaam als (activiteiten)begeleider bij misschien wel de grootste zorgboerderij van Nederland. Ik krijg hier veel vrijheid om activiteiten op sportgebied te ondernemen met jongeren. Jongeren/volwassenen in beweging krijgen en ze tevens wat bij te leren/ te coachen is waar ik positieve energie van krijg.

Deze positieve energie en mijn passie voor tennis hoop ik ook over te brengen bij T.V. de Haambrink. Laten we er met zijn allen een mooie tijd van maken!

Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

Sportieve groet,

Ruben Eertink

Tjeerd BakkerMijn naam is Tjeerd Bakker, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriendin Susanne en dochter Loes in de wijk Markgraven (Almelo). Sinds mijn 8e jaar ben ik competitief tennis gaan spelen bij ATC Veenhorst en ATV Luctor et Emergo in Almelo.

Naast de begeleiding van de Almelose tennisverenigingen heb ik als junior-lid begeleiding en tennislessen van de Nederlandse Tennisbond (KNLTB) gehad. Het zou kunnen dat je mij meer dan eens bent tegenkomen op een toernooi of tijdens de competitie. Momenteel speel ik in het eerste team van ATC Veenhorst op zaterdag (samen met de andere trainer Ruben Eertink). Tijdens mijn opleiding HRM & Psychologie heb ik tennislessen verzorgd aan zowel recreanten als competitiespelers via o.a. de Tennisfactory. De jaren hierna heb ik mij gefocust op de werkzaamheden als HR-professional. Ik werk nu als HR Manager bij een kunststoffenproducent. Daarnaast heb ik mij de afgelopen periode als tennisleraar gefocust op T.C. de Mors en T.C. Vriezenveen. Na mijn opleiding HRM & Psychologie heb ik de opleiding tot tennisleraar, licentie A bij de KNLTB behaald. In zowel mijn werk als HR-professional en als tennisleraar geloof ik in een persoonlijke aanpak met een individueel plan. Dit plan komt samen met de speler tot stand en hierop stem ik mijn coaching en begeleiding af. Om mijn werk als tennisleraar, tenniscoach, coach en HR-professional te kunnen combineren heb ik besloten om mijn taken bij T.C. Vriezenveen neer te leggen. Ik zie met veel enthousiasme en passie uit naar mijn rol als tennisleraar bij T.V. de Haambrink. Tot snel op het tennispark van T.V. de Haambrink!

Sportieve Groeten,

Tjeerd Bakker

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21448430

Address

Almeloseweg 211F
7614 LA Mariaparochie