Over vereniging

Tennisvereniging De Haambrink is opgericht in 1983. De vereniging is gevestigd aan de Almeloseweg 211F in Mariaparochie.

Gemiddeld hebben we ca. 150 actieve leden waarvan ongeveer een vijfde deel jeugd. Daarvoor zijn 4 verlichte “all weather” banen beschikbaar waarop het hele jaar getennist kan worden. Tevens beschikken we over een oefenkooi. U krijgt tegen een kleine borg een persoonlijke sleutel die toegang geeft tot de banen en de verlichting, zodat u kunt tennissen wanneer u maar wilt. De douche en kleedruimtes zijn zo goed als nieuw, met een aparte sleutel te gebruiken en onderdeel van het gemeenschapsgebouw evenals de gezellige kantine.

De vereniging neemt met een aantal teams deel aan de KNLTB competitie. Ieder lid kan zich hier voor aanmelden.  Meer informatie hierover vind je onder  'Competitie'. Zelf organiseert de vereniging een aantal keer per jaar een eigen toernooi, zoals b.v. een openingstoernooi, stamppot toernooi, jeugdtoernooi of een recreatieve zomercompetitie voor senioren. Tennislessen zijn mogelijk voor zowel junioren als senioren.

Het lidmaatschap loopt van januari tot en met december en wordt stilzwijgend per jaar verlengd. Meer informatie over de contributie en tennislessen vindt u onder 'Lidmaatschap'.    

Tennisvereniging De Haambrink heet u van harte welkom!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 21448430

Adres

Almeloseweg 211F
7614 LA Mariaparochie

KVK-nummer

40075339